The Expanse: un trailer și o dată de lansare pentru sezonul 5 al serialului SF difuzat de Amazon

Amazon Studio a dezvaluit un prim trailer pentru sezonul 5 al serialului The Expanse. Serialul science-fiction se reintoarce in forta incepand cu 16 decembrie in exclusivitate pe Amazon Prime Video.

Initial, The Expanse trebuia sa fie o serie de romane SF scrise de catre James S.A. Corey. Doar ca acest scriitor nu exista. Este vorba in realitate de un duo de scriitori format din Daniel Abraham si Ty Franck. Acesta din urma era asistentul lui George R.R. Martin, tatal celebrei saga Game of Thrones. Primul roman, Trezirea Leviatanului, a fost lansat in 2014. Sase alte romane au fost publicate de atunci. Viitorul, Furia lui Tiamat va fi disponibil incepand cu 6 ianuarie 2021.

Serialul adaptat din aceste romane a fost lansat cu surle si trambite in 2015 pe Syfy. Insa, spre suprinderea tuturor, canalul Syfy a decis sa anuleze difuzarea serialului dupa doar trei sezoane. Amazon Studio este cel care preia difuzarea serialului.

Un univers extins
Debutul povestii incepe cu 200 de ani in viitor, in timp ce Sistemul solar este colonizat in intregime. Detectivul Josephus Miller are drept misiune gasirea unei femei disparute fara urma, Julie Mao. La scurt timp, i se alatura in aceasta misiune James Holden, secundat de un cargo spatial implicat intr-un incident care pune in pericol pacea si asa fragila care domneste intre Natiunile Unite, Republica Congresului Martian si coloniile diferite existente in spatiu. La scurt timp va iesi la iveala o conspiratie vasta care pune in pericol supravietuirea umanitatii.

Fiecare sezon al serialului vine cu lotul sau de noutati si ne permite sa ne scufundam si mai adanc in acest univers in mijlocul stelelor care traverseaza o serie de probleme straniu de familiare.

In sezonul 5 numerosi sunt cei care parasesc sistemul solar in cautare de alt camin. Locuitorii simt ca o noua plecare este posibila. Insa, teroristul Marco Inaros pregateste o riposta departe de a fi pacifista. Noul sezon va fi difuzat din 16 decembrie pe Amazon Prime Video, in fiecare miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *