Serialele necunoscute care onorează vrăjitoarele

Frunze moarte, castane sau dovleci… fara doar si poate, toamna este aici. Unii poate ca au pornit deja incalzirea si stau sub paturile calduroase. Un anotimp perfect pentru a descoperi sau redescoperi cele mai frumoase seriale.

Dar daca ne gandim la toamna, ne gandim si la Halloween, asta e sigur. Iti propunem deci in acest articol cateva seriale necunoscute cu vrajitoare pe care trebuie neaparat sa le descoperi.

Witches Of Last End. Este un serial din 2003 care va fi pe placul tau daca ti-a placut foarte mult si Charmed. Serialul spune povestea familiei Beauchamp, compusa din patru femei- Joanna, fiicele sale Ingrid si Freya si matusa lor Wendy.

Totul incepe atunci cand Wendy ajunge la Joanna dupa mai multi ani de absenta. Si pentru ca stie sa citeasca in carti, le pune in garda pe celelalte cu privire la evenimentele teribile ce vor avea loc.

The Secret Circle. Este un serial american lansat in anul 2011. Aici ni se spune povestea lui Cassie Blake care merge sa stea la bunica sa, dupa decesul mamei sale. Tanara va descoperi astfel ca este descendenta unei familii de vrajitoare.

Misterele din Eastwick. Amesteca Charmed si Sex and the City si vei obtine acest serial. Trei femei cu un caracter foarte diferit, traiesc in Eastwick. Si ca urmare a unor circumstante mai ciudate, cele trei devin prietene si descopera chiar ca au puteri magice.

Penny Dreadful. Un serial care ne va duce la Londra in perioada erei victoriene unde se intampla numeroase lucruri oribile. La sfarsitul secolului XIX Vanessa Ives, o tanara cu puteri impresioante se asociaza cu violentul Ethan Chandler si cu bogatul Sir Malcom pentru a lupta contra amenintarii care sta deasupra orasului.

Merlin. Un serial britanic creat de catre Julian Jones, care timp de 5 sezone ne va face sa il descoperim pe Merlin, un fermecator, ci aventurile sale si mai ales, cu intalnirea sa cu regele Arthur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *