Seriale ideale pentru binge-watching în luna noiembrie

Noiembrie este o luna de tranzitie care nu evoca mare lucru – vara este departe, Halloween a trecut deja, frunzele cad si sarbatorile de iarna sunt destul de departe. Drept urmare, ai o multime de motive pentru a te lasa tentata de un binge-watching si sa urmaresti noi seriale Netflix.

Quuer Eye : We’re in Japan, sezonul 1 – 1 noiembrie. Fab Five revin pe Netflix in luna noiembrie si suntem mai mult decat fericiti. Pentru acest nou sezon ii regasim pe cei cinci baieti nu undeva intr-un colt izolat din Statele Unite ale Americii ci in Japonia. Antoni Porowski (gastronomie), Bobby Berk (decoratiuni interioare), Jonathan Van Ness (frumusete), Karamo Brown (cultura) si Tan France (moda) isi exporta cunostintele si abilitatile in Tokyo.

Atypical, sezonul 1 – 1 noiembrie. Atypical spune povestea lui Sam, un tanar care sufera de autism, in cautarea sa de iubire si de independenta. Sezonul 3 va vorbi despre trecerea sa la varsta adulta in timp ce Sam incepe primul sau an la facultate incarcat de emotii si nevoit fiind sa infrunte multe umilinte din partea colegilor si provocari. O serie de personaje noi isi vor face aparitia.

The End of the Fu***ing World, sezonul 2 – 5 noiembrie. Acest serial nebun spune povestea lui Alyssa si a lui James. Primul sezon se incheiase cu James care a primit un glont si se afla intr-o stare destul de grava. Sezonul 2 se anunta a fi la fel de plin de situatii tensionate. O vom vedea, printre altele, pe Alyssa in rochie de mireasa si facem cunostinta cu un personaj nou, cu Bonnie care are o legatura misterioasa cu Alyssa.

The Crown, sezonul 3 – 17 noiembrie. Celor care nu au urmarit inca acest serial le spunem ca The Crown este cel mai urmarit serial de pe Netflix si totodata cel mai adorat. Si, dupa doi ani lungi de asteptari iata ca apare si sezonul 3 cu o distributie nou-nouta si cu doua decenii mai tarziu. In program : Olivia Colman, Tobias Menzies si Helena Bonham Carter.

Nailed it : Holiday, sezonul 2 – 22 noiembrie. Un grup de patiseri amatori care incearca sa recreeze capodopere pe tema sarbatorilor de iarna, aceasta este reteta perfecta pentru un serial de comedie.

Raising Dion, sezonul 1. Rainsing Dion este povestea lui Nicole care isi creste fiul, pe Dion de una singura dupa decesul tragic al sotului sau, Mark. Problemele obisnuite care survin in timpul credterii si educatiei acestuia sunt amplificate de faptul ca Nicole descopera ca Dion este dotat cu puteri misterioase. Cu ajutorul lui Pat, cel mai bun prieten a lui Mark, Nicole va face tot ce ii sta in putere sa pastreze secretul asupra acestor puteri pentru a-l proteja de persoanele care ar putea sa il exploateze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *