Samsung Galaxy A9 Pro 2019 îi ia locul lui Galaxy A8s

Samsung Galaxy A9 Pro a aparut de nicaieri si cu toate acestea il cunoasteti deja. Un mic indiciu, are un ecran cu o perforatie. Samsung se pregateste sa lanseze pe piata Samsung Galaxy A9 Pro. Dar, in realitate, sub acest nume se ascunde Galaxy A8s.

Telefonul era primul de acest gen care poseda un ecran cu o perforatie in partea din stanga sus, in locul unui breton. Honor View 20 vine cu acelasi ecran perforat, in acelasi loc. Galaxy A8s a fost lansat deja in China la inceputul lunii decembrie. Samsung isi doreste pentru acest model o cariera internationala. De aceea i-a schimbat si numele. Numeste-l de acum inainte Samsung Galaxy A9 Pro 2019 deoarece sub acest nume acest smartphone lansat in Coreea de Sud se va regasi in tarile europene.

Cu aceasta ocazie, Samsung a anuntat faptul ca acest model este primul telefon dotat cu un ecran Infinity-O.

Galaxy A9 Pro, primul smartphone cu un ecran Infinity-O. Fisa tehnica confirma faptul ca este vorba despre GA8s. Regasim un ecran LCD de 6,4 inchi si cu un diametru de 6,7mm. Este dotat cu o camera frontala de 24MP. De cealalta parte avem trei camere foto, camera principala fiind de 24MP. A doua camera foto este un zoom optic X2 de 10 MP si ultima, de 5MP este pentru efectele de profunzime. Galaxy A9 Pro este alimentat de o baterie de 3400 mAh. Telefonul este dotat cu un Snapdragon 710, 6GB Ram si 128 GB spatiu de stocare interna. Samsung a decis ca pentru acest model sa isi sacrifice mufa jack.

Samsung Galaxy A9 Pro este anuntat la pretul de 470 de euro insa inca nu se cunoaste data exacta a lansarii sale in Europa. Suma este apropiata de cea cu care se vinde Galaxy S7 care este cu mult superior. Ese construit in intregime din metal, vine cu tehnologie de incarcare rapida, cu un buton fizic ce are rolul de cititor de amprente si se pare ca va folosi Android 6.0.1. Marshmallow cu interfata TouchWiz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?