Nu îmi place să particip la concursuri

De când mă știu, niciodată nu mi-a plăcut să particip la concursuri. Sunt probabil cel mai pesimist om de pe pământ iar asta mă face să cred că nu am nicio șansă de câștig, refuzând astfel să particip la concursuri indiferent de cerințele acestora.

Aș minți dacă aș spune faptul că așa am fost tot timpul. Într-adevăr, m-am născut un pesimist însă nu eram chiar atât de pesimist înainte. Încă de când mi-am pus internet și am descoperit concursurile online, am început să particip la ele. Păreau toate atât de ușoare astfel încât articipam la aproape fiecare concurs pe care îl găseam pe internet. Totuși văzând că acestea se finalizau iar eu nu mă aflam niciodată în lista câștigătorilor, am devenit tot mai pesimist ajungând chiar să refuz să particip la orice concurs.

Sincer să fiu nu am câștigat niciodată nimic și de aceea la acest capitol mă consider un adevărat ghinionist. Cel mai mult am participat la concursurile care ofereau diferite cărți, deoarece sunt un mare amator al cititului, însă mereu am fost dezamăgit de final și din frustrare ajungeam să îmi cumpăr cartea respectivă doar pentru a mă simți mai bine.

Astfel am ajuns să cred că există o chestie în ceea ce privește norocul, chiar dacă eu sunt foarte sceptic în aceste situații. Pur și simplu există persoane care au noroc și persoane, așa ca mine, care s-au născut ghinioniste. Nu îmi închipui cum și nici de ce, însă pur și simplul așa sunt unii oameni. Văd zilnic oameni care practic au noroc cu sacul, atât în dragoste cât și în alte domenii precum sportul, jocurile de noroc și în orice alt domeniu.

Voi ce credeți, de ce unele persoane au atât de mult noroc iar altele sunt atât de ghinioniste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *