Despre Acer Predator Triton 500

In ziua de azi, laptopurile pentru gaming au devenit foarte utile, aceste laptopuri fiind indragite de oricine. Acer Predator Triton 500 este un laptop puternic, dar si portabil, ideal pentru a fi luat in calatoriile voastre. El va ofera cele mai noi tehnologii de la Nvidia si anume tehnologia de ray tracing.

Laptopul are in componenta sa cea mai noua placa video de la Nvidia, el fiind interesant si datorita design-ului sau. Laptopul are o grosime de doar 17,9 mm, si o greutate de 2.1 kiloghrame, diagonala ecranului sau fiind de 15.6 inci. Acest lucru face ca laptopul sa fie unul foarte portabil.

Acest laptop mai vine si echipat cu sase nuclee, dar si 12 fire de executie, el avand 32 GB RAM si un SSD de 512 GB. El mai vine echipat si cu cea mai puternica placa video si anume Nvidia GeForxe RTX 2080 8GB. Aceste noi placi video promiteau faptul ca jocurile vor merge mai bine ca niciodata pe ele datorita tehnologiilor adaugate.

Integrarea placilor video intr-un format atat de mic este posibila datorita tehnologiei de design Max-Q, aceasta abordare a Nvidia fiind special conceputa pentru ca laptopurile sa devina din ce in ce mai subtiri. Din punctul de vedere al conectivitatii, laptopul sta la fel de bine. El vine echipat cu porturi Ethernet, USB-A, HDMI, dar si o mufa pentru casti si microfon USB-C. Mai are si doua porturi USB-A si un Displayport mini.

Jocurile Battlefield 5 si Shadow of the Tomb Raider sunt jocuri care in momentul de fata au inclusa si functia de ray tracing. Alte jocuri care se bucura de aceasta functie sunt FIFA 19, Fortnite si For Honor. Laptopul duce cu bine aceste jocuri, toate jocurile avand setarile maxime. Cu ray tracing, iluminarea va parea mai naturala, insa chiar daca sunteti foarte atenti, exista sansa sa nu observati acest lucru.

Setarile grafice maxime permit jocului sa ruleze cu 60 de cadre pe secunda, la o rezolutie Full HD. Trecut prin diverse teste cum ar fi Premiere Pro sau Lightroom, acest laptop si-a facut treaba foarte bine, existand si posibilitatea de a edita chiar si clipuri in format 4K.

Un video poate fi editat intr-un timp scurt, clipul fiind exportat rapid pe YouTube. Ecranul are o rezolutie Full HD, lucru ce va face ca shooterele precum Fortnite sau Battlefield V sa fie fluide. Va puteti juca orice fel de joc cu setarile grafice maxime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *