Cum absorbim energiile celorlalți

Albert Einstein, in teoria relativitatii explica faptul ca “ tot ce exista in univers este energie”. Intreg universul este energie. Materia si energia sunt nu doar legate ci se transforma una in alta si viceversa. Cu siguranta ai observat si tu faptul ca exista persoane mai negative decat altele. In contact cu aceste persoane mai negative moralul nostru poate fi destul de afectat. Acest lucru se poate datora unei probleme, unei nefericiri sau unor dificultati prin care trece interlocutorul nostru. Persoanele mai empatice sunt primele care sufera din cauza acestor persoane negative deoarece resimt mai tare emotiile si energiile celorlalti.

Absorbim energiile celor care ne inconjoara. Oamenii absorb si degaja energii asemeni plantelor. Studiile arata faptul ca si plantele pot absorbi energiile altor plante. Fiinta umana absoarbe energie asemeni unui burete. Acest act este efectuat pentru a hrani starea emotionala. Moralul nostru este schimbator, cand suntem irascibili, cand suntem furiosi, anxiosi, tristi sau viceversa. Aceste schimbari inseamna ca ai aspirat unele energii in timpul conversatiilor cu o persoana sau cu un grup de persoane.

Impactul energiilor pe care le absorbim. Atunci cand acestea sunt pozitive, ne simtim plini de energie, puternici si zambitori. Suntem mult mai pozitivi si mai increzatori. Cel mai important este ca profitam de momentul prezent cu entuziasm in ideea ca ziua de maine ne aduce un viitor radiant, suntem calmi si pasnici. Dar, atunci cand aceste energii sunt negative ne simtim tristi si goi. Devenim rapid influentabili si toate gandurile noastre sunt negative. Aceste energii negative ajung sa ne infecteze dorintele si perceptiile. Devenim o persoana toxica atat pentru altii cat si pentru noi insine.

Cum ne protejam de energiile negative. Nimeni nu este la adapost de aceste energii negative. A sti ca exista si a nu le accepta in viata ta reprezinta un mare pas pentru a te proteja de ele. Trebuie sa fii pozitiva, sa ramai tu insasi pentru a alunga aceste energii negative. Fii recunoscatoare fata de persoanele care te inconjoara. Fii recunoscatoare ca esti vie, ca iti poti realiza visele si ca esti sanatoasa. Daca o conversatie devine apasatoare pentru tine nu ezita sa schimbi rapid subiectul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?