Cele mai bune platforme de streaming online pentru filme și seriale

Oamenii nu au intotdeauna timp sa mearga la cinema pentru a se bucura de un film, iar varianta cea mai usoara este sa se uite la unul acasa, folosind numeroasele site-uri online. Din pacate, cele mai multe dintre site-uri ofera o calitate care lasa de dorit, atat in privinta listei de seriale online subtitrate, cat si a celei de filme 2018 online. In prezent exista insa cateva platofme de streaming online, cu ajutorul carora cinefilii se pot bucura de productiile preferate in cele mai bune conditii. Abonamentul lunar care trebuie platit pentru beneficierea de o astfel de platforma nu este deloc piperat la pret, ci dimpotriva!

Netflix

In ultimii ani, Netflix a devenit cea mai accesata platforma de streaming online. Aceasta a fost infiintata in anul 2007, insa in Romania a aparut abia in 2016. Abonamentul simplu pentru Netflix costa doar 8 euro pe luna, iar cei care beneficiaza de aceasta platforma pot urmari serialele si filmele preferate la o calitate incredibila. Un alt avantaj pe care il ofera Netflix celor interesati este posibilitatea de a vedea filmele 123 movie cu subtitrare chiar in limba romana.

Amazon Prime Video

O alta platforma interesanta de streaming este Amazon Prime Video. Aceasta a fost creata, asa cum o sugereaza si numele, de catre cei de la Amazon. In Romania, aceasta optiune de vizionare a filmelor a aparut in anul 2017. Cei care aleg platforma se pot bucura de productii proprii Amazon Prime Video, iar costul unui abonament este ceva mai redus prin comparatie cu Netflix. De exemplu, in primele 6 luni, abonamentul costa doar 3 euro pe luna, iar apoi tariful urca la 6 euro pe luna. Din pacate, lista de filme online pusa la dispozitie publicului larg prin Amazon Prime Video nu are inca subtitrare in limba romana.

HBO GO

HBO Go este o platforma de streaming online cunoscuta datorita faptului ca pune la dispozitia cinefililor cele mai cunoscute productii din lumea filmelor si a serialelor. De exemplu, prin aceasta platforma a fost difuzat „Games of Thrones”, despre care stim cu totii ca a devenit viral, o lume intreaga vorbind despre acest serial si urmarindu-l, episod dupa episod, cu sufletul la gura.

Cei care vor sa beneficieze de HBO GO trebuie sa aiba deja un abonament clasic obtinut fie de la UPC, fie de la Telekom sau RCS. De asemenea, se pot bucura de HBO Go persoanele care folosesc reteaua Vodafone, contra unui tarif de 3,5 euro pe luna. La fel ca Netflix, aceasta platforma dispune de subtitrari in limba romana pentru toate productiile.

Din ce in ce mai multi oameni aleg astazi o platforma de streaming online, datorita numeroaselor avantaje de care se pot bucura astfel. De exemplu, Netflix, HBO GO si Amazon Prime Video sunt cunoscute la nivel mondial datorita fimelor si serialelor de calitate pe care le pun la dispozitia publicului! In plus, pretul abonamentelor este foarte convenabil, indiferent de varianta aleasa. Astfel, nimeni nu mai trebuie sa depinda de site-urile cu filme online, iar problema reclamelor este complet eliminata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *