Casca Skullcandy Indy – recenzie

Skullcandy a intrat in universul castilor fara fir odata cu castile Push Truly Wireless. Le iubeam pentru ca se asezau excelent in urechi, izolau foarte bine zgomotele si dispuneau de controalele fizice bune.

Castile Skullcandy Indy reprezinta a doua incercare a companiei si designul acestora difera dramatic de Push. Indy se prezinta intr-o versiune neagra, in-air asemeni lui Apple AirPods cu o coada de baterie/microfon care atarna in jos. Spre deosebire de AirPods, Indy este o casca in-air care are nevoie de o izolare buna pentru o calitate excelenta a sunetului si izolare de zgomot. Ceea ce poate fi o problema.

Designul castilor Skullcandy Indy. Trebuie sa recunoastem ca Indy arata ca o versiune neagra de Apple AirPods. Ambele casti au o coada lunga in jos, in care gasim microfonul si bateria. Ambele au control cu touch dar Indy ne permite sa reglam volumul si sa controlam redarea.

Indy reprezinta un model in-air, ceea ce inseamna ca trebuie sa il punem in urechi pentru a obtine un sunet bun precum si o izolare buna. Avantajul acestui design il reprezinta izolarea. Din pacate acest design cu coada face foarte dificila asezarea perfecta chiar si cu cele trei marimi incluse. Coada se atinge de maxilar si de aceea casca iese din urechi daca vorbim sau mancam.

Carcasa este mai voluminoasa fata de alte carcase si autonomia oferita este de doar 16 ore in timp ce restul castilor de pe piata cu aceeasi marime vin cu o autonomie de 24 ore. Se incarca cu cablu microUSB in loc de USB-C.

Performanta. Daca se aseaza bine, calitatea sunetului este una ridicata, sunetul este clar si precis, cu mult bass, ca si la alte produse intalnite la Skullcandy bassul fiind scopul principal.

Casca Skullcandy Indy este alegerea potrivita in cazul in care ai norocul sa ti se potriveasca perfect dupa forma urechii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *